ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ


H ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης Α.Ε. στα πλαίσια της εταιρικής του πολιτικής και λόγω της οικονομικής κρίσης, προσφέρει σε πελάτες που ταξιδεύουν τουλάχιστον δώδεκα (12)  με δεκαπέντε (15) φορές το μήνα, χρησιμοποιώντας εισιτήριο ολόκληρο μετ ' επιστροφής, σε δρομολόγια για Βέροια Θεσσαλονίκη και Φλωρινα , Έκπτωση 50% στην μετακίνηση τους στο συγκεκριμένο και μόνο δρομολόγιο.

Συγκεκριμένα: Μαζεψτε τουλάχιστον δώδεκα με δεκαπέντε (12-15)  εισιτήρια ολόκληρα μετ'επιστροφής, στο διάστημα του ενος μήνα, για μια μόνο απ τις παραπάνω διαδρομές κ περνάτε απ τα γραφεία της εταιρείας μας για να λάβετε την εκπτωτική σας κάρτα.

Προσοχή
1)Η εκπτωτική κάρτα ισχύει μόνο για δρομολόγια από και προς Βέροια ή από και προς Θεσ/νίκη ή  από και προς   Φλώρινα κ σε καμία περίπτωση για ενδονομαρχιακά δρομολόγια ή  άλλα μικρότερης Χιλιομετρικής απόστασης
2)Η εκπτωτική κάρτα ειναι προσωπική κ δίνεται  μόνο για μια διαδρομή, γι' αυτη δηλαδή που έχετε συλλέξει αρχικά δώδεκα με δεκαπέντε (12-15) ολόκληρα εισιτήρια με επιστροφή μέσα σε ένα μήνα.
3)Η εκπτωτική κάρτα δεν ισχύει στην περίπτωση που ήδη χρησιμοποιείτε κάποιο πάσο για την έκδοση εισιτηρίου μειωμένου κομίστρου
4)Η κάρτα ανανεώνεται κάθε μήνα από τη Γραματεία  μας, όποτε χρειάζεται να κρατάτε τα εκπτωτικά εισιτήρια με την διακριτική σφραγίδα επάνω κ να τα προσκομίσετε μαζί με την κάρτα σας στη γραμματεία για ανανέωση κάθε μήνα.
5) Αν έναν μήνα δν μαζέψετε τα απαιτούμενα εισιτήρια τότε η κάρτα ακυρώνεται αυτομάτως και η διαδικασία ξεκινά απ την αρχή

Η χορήγηση εκπτωτικής κάρτας ειναι πολιτική της εταιρείας μας και ισχύει καθόλη την διάρκεια του τρέχοντος έτους καθώς και του 2019.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισιτήρια με επιστροφη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ