ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!

       ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!

            1) Τι συμβαίνει αν εκδώσετε εισιτήριο και αποφασίσετε να μην ταξιδέψετε..
            2) Που μπορείτε να απευθυνθείτε για τα παράπονα σας..

  • Σε περίπτωση που έχετε εκδώσει το εισιτήριο σας και αποφασίσατε να μην ταξιδέψετε, το ΚΤΕΛ Ν Κοζάνης σας επιστρέφει το 70% της τιμής του εισιτηρίου αρκεί να έχετε ακυρώσει την θέση σας τουλάχιστον 8 ώρες πριν την αναχώρηση του λεωφορείου, ή το 50% σε περίπτωση που ακυρώσετε το εισιτήριο σας εντός 8 ωρών.
  • Αν το λεωφορείο έχει ήδη αναχωρήσει, δεν μπορείτε να απαιτήσετε επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, η εταιρεία μας στα πλαίσια των δυσμενών οικονομικών εποχών, δύναται σε κάποιες περιπτώσεις, είτε να σας επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου, είτε να τροποποιήσει την μέρα και ώρα αναχώρησης σας.
  •  Οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου (φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ) υποχρεούνται να επιδεικνύουν το αντίστοιχο δικαιολογητικό (πάσο), όχι μόνο στους υπαλλήλους  μας όταν εκδίδουν το εισιτήριο τους, αλλά και οπουδήποτε τους ζητηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
  • Σε περίπτωση που σας δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή θέλετε να εκφράσετε κάποιο παράπονο, απευθυνθείτε εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εισιτήρια με επιστροφη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ